Τα Προϊόντα

Η τεχνολογική ανάπτυξη στον τομέα της οφθαλμικής υγείας τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς παρέχοντας μία πληθώρα προϊόντων τόσο για τη διάγνωση όσο και για την αντιμετώπιση οφθαλμικών παθήσεων. Μέλημα της εταιρείας είναι να διακρίνει και να προσφέρει τα προϊόντα εκείνα που είναι τεχνολογικά καινοτόμα και όντως αποτελεσματικά για την θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων του οφθαλμού.

ΥΒΡΙΔΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ

Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασία με την Αμερικάνικη Εταιρεία SynergEyes® για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των υβριδικών φακών επαφής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι υβριδικοί φακοί επαφής της εταιρείας SynergEyes® χρησιμοποιούνε επαναστατική υβριδική τεχνολογία, συνδυάζοντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων – τη διαυγή όραση ενός αεροδιαπερατού (RGP) φακού επαφής υψηλής οξυγόνωσης με την καθημερινή άνεση και ευκολία χρήσης ενός μαλακού φακού επαφής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, επισκεφτείτε τα αντίστοιχα τμήματα της ιστοσελίδας μας (πληροφορίες για επαγγελματίες ή ασθενείς), ή επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Αμερικάνικης εταιρείας www.synergeyes.com.
ClearKone

ΓΥΑΛΙΑ ΑΜΒΛΥΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Enaim -επίσημο αντιπρόσωπο της Αμερικάνικης Εταιρείας X6D Limited/XPAND, παγκοσμίως – για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των γυαλιών AmblyzTM στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τα γυαλιά αμβλυωπίας AmblyzTM αποτελούν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στη θεραπεία της αμβλυωπίας, εύκολα στη χρήση, πρακτικά, αποτελεσματικά και κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, επισκεφτείτε τα αντίστοιχα τμήματα της ιστοσελίδας μας (πληροφορίες για επαγγελματίες ή ασθενείς), ή επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Αμερικάνικης εταιρείας www.xpand.me/amblyz/.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΑΓΧΡΩΣΤΙΚΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΔΙΟΠΑΘΕΙΑ

Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασία με τη Γερμανική εταιρεία Retina Implant για την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή της θεραπείας Okustim στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η θεραπεία Okustim αποτελεί μια καινοτόμα προσέγγιση στη θεραπεία της μελαγχρωστικής αμφιβληστροειδοπάθειας, η οποία βασίζεται στην διακερατοειδική ηλεκτροδιέγερση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, επισκεφτείτε τα αντίστοιχα τμήματα της ιστοσελίδας μας (πληροφορίες για επαγγελματίες ή ασθενείς), ή επισκεφτείτε τον ιστοχώρο της Γερμανικής εταιρείας www.okuvision.de/en/homepage/.

ProductImage

Πληροφορίες προς Επαγγελματίες Πληροφορίες προς Ασθενείς